Düzcede öğrencilerden teknoloji tasarım sergisi

Düzcede öğrencilerden teknoloji tasarım sergisi


DÜZCE (A.A) - Düzce Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Sancaklar Ortaokulu öğrencileri tarafından teknoloji tasarım sergisi açıldı.
     Bir alışveriş merkezinde düzenlenen sergi açılışında konuşan Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, öğrenciler tarafından hazırlanan serginin kendisini çok etkilediğini belirterek, Serginin bu kadar yoğun ilgi görmesine şaşırdım. Bundan sonra bu tür etkinliklere daha fazla yer vermeliyiz dedi.
     Mehmet Akif Ersoy Okul Müdür Yardımcısı Saadettin Kabacak ise sergilenen eserlerin öğrenciler tarafından titizlikle hazırlandığını anlattı.
     Türkiyede sanata olan ilginin her geçen gün azaldığına dikkati çeken Kabacak, Milletlerin medeniyet ve ekonomik gelişmişlik seviyesi tarih boyunca sanatlarıyla ölçülmüştür. Ancak günümüzde modern çağın kültürel erozyonu sonucu, eline dijital kamerayı alan kendini fotoğraf sanatçısı, biraz bilgisayar kullanmayı bilen kendini grafiker sanıyor. Sanata verdiğimiz değer düşünülürse geldiğimiz medeniyet seviyesi kolayca anlaşılır ifadelerini kullandı.
     Serginin açılışını yapan Yazıcı ve okul müdürleri, sergiyi gezerek öğrencilerden bilgi aldı.
     Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi, bugün sona erecek.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzcede öğrencilerden teknoloji tasarım sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER