Düzcede Gönül Elçileri projesi

Düzcede Gönül Elçileri projesi -Proje kapsamında Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği kuruldu


DÜZCE (A.A) - Düzcede Gönül Elçileri projesi kapsamında Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği kuruldu.
     Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında kurulan derneğin koruyucu aile çalışmaları ve faaliyetlerine destek vereceği belirtildi.
     Dernek ile iş adamı ve hayırseverlerin kentte bir araya getirilerek ilde katma değer yaratacak çalışmalara katkı sağlanmasının amaçlandığı vurgulanan açıklamada, dernek tüzüğüne ilişkin şunlar kaydedildi:
     İlimiz genelinde ihtiyaç doğrultusunda okul, öğrenci yurdu, huzurevi, kadın ve çocuk sığınma, bakım ve rehabilite evleri, kültürel ve sanatsal etkinlikler için çok amaçlı salonlar ile bunların dışında çeşitli etkinliklerin yapılabileceği kongre ve sergi sarayları yapmak ve yaptırmak, ihtiyaç sahibi insanlara ayni ve nakdi yardımlarda bulunmak.
     Güvenlik, sağlık, eğitim ve sosyal hizmetlerin görülmesi yönünde personel istihdam etmek. Başarılı muhtaç öğrencilere burs vermek. Düzcemizi yaşamsal alanlarının bol olduğu bir yapıya kavuşturmak, tercih edilen bir kent olması için her türlü çalışmayı yapmak veya yapanları desteklemek.
     Doğasıyla, tarihiyle, turizmiyle, denizi ve yaylaları ile iki anakent arasında olmanın avantajlarını kullanarak kentimize yeni bir sinerjinin yakalanması için sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirmek. Sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek. Barınmaya ve korunmaya muhtaç çocuklarla ilgili koruyucu aile çalışmaları yapmak bu amaçla hazırlanan projelerin faaliyetlerini desteklemek.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzcede Gönül Elçileri projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER