Duyarlı gençler felçli yaşlının yüzünü güldürdü

Duyarlı gençler felçli yaşlının yüzünü güldürdü


AYDIN (A.A) - Didim Konya Kültür Sitesi sakinlerince düzenlenen kermeste elde edilen gelirle alınan akülü engelli araba, 11 yıldır yürüyemeyen Ali Beştepeye bağışlandı.
     Didim Fevzi Paşa Mahallesi Konya Kültür Sitesinde oturan Ufuk Güvenç ve Çağla Yağmur adlı gençlerin öncülüğünde, site sakinlerince düzenlenen kermes, ücretli gemi turları ile sitede oturanların gönüllü bağışları neticesinde toplanan yardımla alınan akülü engelli arabası, 11 yıldır felçli olan ve yürüyemeyen Ali Beştepeye (68) bağışlandı.
     Düzenlenen teslim töreninde konuşan Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, Konya Kültür Sitesinde oturan Ufuk Güvenç ve Çağla Yağmur Oranlı adlı gençlerin öncülüğünde ve duyarlılıkları sayesinde arabanın alındığını kaydederek, şöyle konuştu:
     Site sakinleri kermes yaparak gönüllü yardımlar aracılığıyla gelir elde edilmiş. Bize de bu konuyu ilettiler. Biz de toplanan 3 bin liralık gelir ile Akülü engelli arabası aldık ve Ali Beştepee teslim ediyoruz. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu aracın alımında bu iki gencin duyarlılığı söz konusu onların sayesinde alındı. Şu an ilçemizde 13 engelli vatandaşımızın akülü engelli arabasına ihtiyacı var. Tüm Didimlilerden hayırseverlerden bu konuda duyarlılık bekliyoruzdedi.
     Ali Beştepe ise kendisinde yönelik yapılan yardım için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Bahri Aşık / Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Duyarlı gençler felçli yaşlının yüzünü güldürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER