Dünya Kadınlar Günü

Dünya Kadınlar Günü -MHP Çorum İl Başkanı Daşdan: -Dünya Kadınlar Gününün ülkemizde ve dünyada ayrımsız, eşit ve şiddetin olmadığı, mutlu yuvaların tesisine katkı sağlamasını diliyorum


ÇORUM (A.A) - MHP Çorum İl Başkanı Ercan Daşdan, Dünya kadınlar gününün ülkemizde ve dünyada ayrımsız, eşit ve şiddetin olmadığı, mutlu yuvaların tesisine katkı sağlamasını diliyorum dedi.
     Daşdan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların tarih boyunca cinsiyet ayrımcılığı ve eşitsizliklerle karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.
     Geleneksel cinsiyet rolleri ve sosyalleşme surecinin günümüzde bazı sorunlara yol açtığını vurgulayan Daşdan, mesajında şunları kaydetti:
     Günümüz toplumlarında kadın cinsiyet ayırımcılığı ve şiddet gibi iki önemli sorunla karşı karşıya bulunmaktadır. Her iki sorunun da ortadan kaldırılarak kadının toplumsal ve ekonomik yaşamın her alanına katılımının ve istihdamının artırılması çalışmalarına devam edilmelidir. Dünya Kadınlar Gününün ülkemizde ve dünyada ayrımsız, eşit ve şiddetin olmadığı, mutlu yuvaların tesisine katkı sağlamasını diliyorum. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER