DTB ve Acıpayam Ticaret Odası başkanlığında

DTB ve Acıpayam Ticaret Odası başkanlığında seçimler


DENİZLİ (A.A) - Denizli ve Acıpayam ticaret odalarında başkanlık seçimleri yapıldı. Denizli Ticaret Odası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili güven tazelerken, Acıpayam Ticaret Odası başkanlığına Mehmet Sürücüoğlu seçildi.
     DTBde yapılan seçimde, halen başkanlık görevini yürüten İbrahim Tefenlili ile başkan adayı Hasan Gençin listeleri yarıştı. Borsaya kayıtlı 727 üyeden 626sı oy kullanırken, geçersiz sayılan 2 oyun dışında İbrahim Tefenlilinin listesi 368 oy, Hasan Gençin listesi 256 oy aldı.
     Borsa seçimlerine katılım oranı ise yüzde 86 olarak gerçekleşirken, 11 Mayıs Cumartesi günü yapılacak seçimde 14 kişiden oluşan meclis üyelerinin Yönetim Kurulu Başkan ve üyeliklerini seçeceği öğrenildi.
    
     -Acıpayam Ticaret Odası-
    
     Acıpayam Ticaret Odası üyeleri, başkan ve yönetim kurulunu belirlemek için sandık başına gitti. Önceki başkan Cemal Tekinin aday olmadığı seçimde Mehmet Sürücüoğlu, Mehmet Elmalı ve Mahmut Uslu başkanlık için yarıştı.
     Sezgin Yıldıranın sandık başkanı olarak görev yaptığı seçimde 314 kayıtlı üyeden 246sı oy kullandı. Seçim sonunda Mehmet Sürücüoğlu 141, Mehmet Elmalı 61, Mahmut Uslu ise 43 oy aldı, 1 oy da geçersiz sayıldı.
     Mehmet Sürücüoğlu, seçim sonrası yaptığı açıklamada, "Demokratik ve samimi bir ortamda yapılan seçim sonucunda üyelerimiz tercihlerini yaptı. Bu tercihler neticesinde tarafıma gösterilen ilgiden dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Meclis Başkanlığı dönemimden dolayı bu kuruma yabancı değilim. Acıpayam Ticaret Odasının daha aktif ve iyi hizmet vermesi için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
     Mehmet Sürücüoğlunun başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Ayhan Sargın, Süleyman Şakın, Sadık Yılmaz, İsmail Aksoy, İdris Cengiz, Ali Sağ, Servet Sağun, Cemal Tekin, Süleyman Şakın.
     Dün yapılan Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası meslek komitesi seçimlerinde mevcut başkanlar Necdet Özer ve Müjdat Keçeci, seçimleri kazanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu - Ramazan Alkan
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber DTB ve Acıpayam Ticaret Odası başkanlığında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER