Dört Eylül Belediyespor Rafting Takımı, Türkiye

Dört Eylül Belediyespor Rafting Takımı, Türkiye 7incisi oldu


SİVAS (A.A) - Dört Eylül Belediyespor Rafting Takımının, Erzurum Tortum Çayı ve Uzunderede yapılan Türkiye R4 Rafting Şampiyonasında Türkiye 7incisi olduğu bildirildi.
     Dört Eylül Belediyespor Rafting Takımı antrenörü ve kaptanı Halil Kozanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Sivastan Türkiye Şampiyonasına katılan ilk takım olduklarını belirterek, Tecrübe edinmek için gittiğimiz şampiyonada 25 takım arasında 7inci olarak ilimizi en iyi şekilde temsil ettik. Kısa sürede yaptığımız antrenmanlarla bizden daha tecrübeli olan ve milli sporculardan oluşan takımları geride bıraktık ifadelerini kullandı.
     Rize Fırtına Deresinde 7-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Türkiye Şampiyonası 2. ayağına ve milli takım seçmelerine de katılacaklarını bildiren Kozanoğlu, Buradaki şampiyonaya da Tohma Çayında hazırlanacağız. Dört Eylül Belediyespor olarak raftingde de iyi bir konuma gelmek için elimizden geleni yapacağız ifadelerine yer verdi.
     Kendilerine her konuda destek olan Belediye Başkanı Doğan Ürgüpe teşekkür eden Kozanoğlu, takımda yer alan Mehmet Erdem, Oğuzhan Öztürk, Samet Abız ve Muhammed Talat Yılmazı da kutladı.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Dört Eylül Belediyespor Rafting Takımı, Türkiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER