Diyarbakırspora bu hafta kayyum ataması yapılması

Diyarbakırspora bu hafta kayyum ataması yapılması bekleniyor


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Diyarbakırspora bu hafta kayyum ataması yapılacağı bildirildi.
     Yaklaşık 45 gün önce gerçekleştirilen olağanüstü kongrede yönetimin seçilememesi üzerine başlayan kayyum sürecinin bir kaç gün içinde tamamlanması bekleniyor. Diyarbakırspora kayyum atanmak için Diyarbakır 1. Sulh Hukuk Mahkemesine başvuruda bulunan adaylar Süleyman Gökalp ile Diyarbakırspor Profesyonel Futbolcular Derneği (DİPFUD) Başkanı Ramazan Kahramaner ile ilgili olarak mahkemenin talimatı üzerine Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünce başlatılan araştırmanın tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi.
     Kayyum adayı Ramazan Kahramaner, kongrede yönetimin oluşmamasının ardından İl Dernekler Müdürlüğünün Diyarbakır 1. Sulh Hukuk Mahkemesine başvurusu üzerine kayyum adayı olarak mahkemeye başvuru yaptığını belirterek, 18 Eylül 2012 günü Diyarbakırsporun kapanmaması, hem de kongre altyapısını oluşturmak üzere kayyum adaylığı için başvuru yaptım. Yaklaşık 30 yıldır bu camia içerisindeyim. Futbolcu, yardımcı antrenör ve menajer olarak görev yaptığım bu köklü kulübün kapanmasına razı olamazdım. Benim dışımda diğer aday Süleyman Gökalp de bulunuyor. Muhtemelen bu hafta içinde mahkeme kayyum ataması ile ilgili kararını açıklayacak dedi.
     Önceki sezon Bank Asya 1. Ligde mücadele eden Diyarbakırsporda yapılan olağanüstü kongrelerde de yönetim oluşmaması üzerine dönemin kulüp müdürü Muhittin Ateş, mahkeme kararıyla kayyum olarak atanmıştı.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Diyarbakırspora bu hafta kayyum ataması yapılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER