Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporda Pazarspor maçı hazırlıkları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporda Pazarspor maçı hazırlıkları sürüyor


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig, 1. Grupta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporda, Pazarspor maçı hazırlıkları sürürüyor.
     Ligin bitimine 5 hafta kala en yakın rakibine 11 puan fark atarak liderliğini sürdüren ve 2. Lige yükselme mücadelesini sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçta, 10 galibiyet 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik alarak 34 puanla Türkiye liglerinde mücadele eden 124 takım arasında deplasmanda en fazla puan toplayan takım oldu.
     Ligin 15. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrükspor karşısında 1-0 mağlup olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bu yenilginin ardından oynadığı 14 maçta yenilgi yaşamadı. Tek yenilgiyle Türkiye liglerinde mücadele eden takımlar arasında en az mağlubiyet alan tek takım unvanını elinde bulunduran sarı kırmızılı ekip, şu ana kadar oynadığı 29 maçın sonunda kalesinde 13 gol görerek 2. Lig Kırmızı Grupta lider durumda bulunan Balıkesirspor ile bu sezon Türkiye liglerinin en az gol yiyen ekibi oldu.
    
     -En fazla puan alan takımlar-
    
     Elde ettiği sonuçlarla hem şampiyonluğa koşan hem de Türkiye liglerinin en başarılı takımı olma unvanını elinde bulunduran Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve 68 puana sahip olan Altınorduspor önemli bir başarıyı daha elinde bulunduruyor. Sarı kırmızılı ekip, 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İzmir ekibi Altınordu ile hem Türkiye liglerinin en fazla puan alan takımı unvanını elinde bulunduruyor hem de iç sahada oynanan 14 maçta rakiplerine yenilmeyerek bu sezonun en başarılı takımı unvanını aldı.
     Büyükşehir Belediyespor, 30. hafta maçında evinde Pazarspor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerine teknik direktör Turhan Özyazanlar nezaretinde sürdüren sarı kırmızılı ekipte, sakatlığı bulunan ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
    
     Muhabir: Mehmet Çakan / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporda Pazarspor maçı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER