Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporda isim değişikliği iddiası

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporda isim değişikliği iddiası -Kulüp isminin Diyarbekirspor olarak değiştirilmesi bekleniyor


DİYARBAKIR (A.A) - Önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporun kulüp isminde değişiklik yapılacağı bildirildi.
     Mücadele ettiği Süper Ligden 2009-2010 sezonunda küme düştükten sonra Bank Asya Birinci Ligde de tutunamayan Diyarbakırsporun bu yıl son haftaya kadar kümede kalma mücadelesi verdiği Spor Toto İkinci Ligden de düşmesi üzerine bazı çevrelerce gündeme getirilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübünün İsim değişikliği yapması kulüp yönetimince de olumlu bulunduğu öğrenildi.
     Yönetimin, kulübün, büyükşehir belediyesine ait imajından sıyrılıp, kente mal olması düşüncesiyle 12 Temmuz 2012 günü Burhan Karadeniz Kültür Merkezinde yapılacak genel kurulda kulüp isminin Diyarbekirspor olarak değiştirilmesini kararlaştıracağı belirtildi.
     Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Hacı Haspolat, AA muhabirinin konuyla ilgili sorularını Kongrede önemli kararlar çıkacak. Herkesin destek olmasını istiyoruz şeklinde yanıtladı.
     Bu arada, kulüp yönetiminin yarın yapacağı toplantıda isim değişikliği ile yönetime yeniden aday olup olmama konusunda karara varacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporda isim değişikliği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER