Diyanet

Diyanet-Sen Rize Şube Başkanlığa yeniden Şafak seçildi


RİZE (A.A) - Diyanet-Sen Rize Şube Başkanlığına Recep Şafak yeniden seçildi.
     Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen genel kurula, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, genel merkez yönetim kurulu üyeleri, sendika temsilcileri ve delegeler katıldı.
     Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, burada yaptığı konuşmada, sendikal mücadeleyi insan, emek, demokrasi eksenli sorumlu sendikacılık anlayışıyla taviz vermeden yürüttüklerini belirtti.
     Kamu görevlilerinin güçlü, farklı, özgür ve özgün sesi olmaya özen gösterdiklerini ifade eden Bayraktutar, Gerçek bir sivil toplum örgütü olarak değişime ve gelişime açık, büyüme heyecanına sahip, akıl ve bilgiyi doğru kullanan yenilikçi anlayışıyla örgütleniyoruz. Sendikacılığı, evrensel ilkeler ve medeniyetimizin kadim değerlerini benimseyerek, içimize sindirerek yapmakta kararlıyız. Soylu mücadele olarak gördüğümüz sendikal misyonumuzla slogancılığı, şablonculuğu, eylem ve söylemeleri konjonktüre göre belirleme kolaycılığını hep reddettik dedi.
     Konuşmaların ardından yapılan seçimde 124 delegeden 77sinin oyunu alan Recep Şafak yeniden başkan seçildi.
     Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Harun Güney, Abdullah Dokumacı, Cemal Taşçı, Kenan Çavuşoğlu, Musa Çelik ve Hızır Yığcı getirildi.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER