Divriğideki Off

Divriğideki Off-Road tutkunları, karlı zeminde gösteri sundu


SİVAS (A.A) - Divriği ilçesindeki Off-Road tutkunları, tarihi Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası önündeki boş arazide karlı zeminde gösteri sundu.
     Kar kalınlığının yaklaşık 70 santimetreyi bulduğu alanda yapılan gösteriyi, UNESCOnun Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Divriği Ulu Camii ve Darüşşifasını ziyarete gelenler de izledi.
     Ulu Caminin imamlarından Nail Ayan, Off-Road tutkunları adına AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede bu sporu seven yaklaşık 10 kişi olduklarını belirterek, zaman zaman bir araya gelerek gösteri sunduklarını ifade etti.
     Divriği Ulu Camii ve Darüşşifasının uzman rehberi Ayan, Ulu Caminin bu muhteşem görüntüsünün önünde, kar üzerinde ilk defa böyle bir gösteri yapıyoruz. Off-Road gönüllüleri bugün iyi bir stres attı. Güzel bir gün geçirdik. Ulu Camiyi ziyarete gelenler de hayranlıkla izledi. Bu gösterileri, kulüp kurarak sık sık yapmayı düşünüyoruz dedi.
     Ayan, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan vatandaşlara da ekip olarak yardımcı olduklarını belirterek, Vatandaşlarımızın araçlarını kurtarmak amacıyla her zaman görevdeyiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mücahit Koç
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER