DİKA Batmanda toplandı

DİKA Batmanda toplandı


BATMAN (A.A) - Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), Yönetim Kurulu Toplantısı Batmanda yapıldı.
     Bir restoranda Batman Valisi Yılmaz Arslanın dönem başkanlığında yapılan toplantıya Siirt Valisi Ahmet Aydın, Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Batman Belediye Başkan vekili Serhat Temel, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Batman ve Mardin genel meclisi başkanları ve Batman Ticaret Odası Başkanı Osman Nasıroğlu katıldı.
     Vali Arslan, açılışta yaptığı konuşmada, DİKAnın kuruluş amacına uygun olarak hem kaynaklarının bundan sonra daha da artırılması hem de daha etkin hale gelmesi konusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.
     Bugüne kadar ki güzel çalışmaları devam ettirmeye çalışacaklarını kaydeden Arslan, İnanıyorum ki bu dört ilimiz için önümüzdeki süreçte imkanlar ölçüsünde sunulacak pek çok proje desteklenecektir. Dört ilin envanterinin ortaya çıkarılması ve raporlanması hem Türkiyenin diğer illeriyle kıyaslanması hem uluslararası kriterlere göre değerlendirilmesi büyük önem taşıyor. Bildiğiniz üzere ajanslarda çok nitelikli uzmanlar istihdam ediliyor. Bu arkadaşlarımızın bilgisinden becerisinden azami derecede yararlanmayı arzu ediyoruz dedi.
     Konuşmanın ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber DİKA Batmanda toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER