Dereceye giren yarışmacılar altınlarına kavuştu

Dereceye giren yarışmacılar altınlarına kavuştu


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakırda düzenlenen yemek yarışmasında dereceye giren yarışmacılara piyasada altın bulunmadığı için verilemeyen altınlar verildi.
     Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Diyarbakır Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Diyarbakır Tanıtma Kültür Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) iş birliğiyle Sur ilçesindeki tarihi Kervansaray Otelde ekşili dolma ve içli köfte kategorisinde düzenlenen ödüllü mahalli yemek yarışmasında dereceye giren ve piyasada altın bulunmadığı için ödül verilemeyen yarışmacılar altınlarına kavuştu.
     Yarışmaya jüriden ekşili dolma kategorisinde birinci olan Hande Pencereci, ikinci olan Mülkiye Nazlıcan, üçüncü olan Cemile Taş, içli köfte kategorisinde ise ikinci olan Fatma Kavmaz altını Diyarbakır Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen törenle verildi.
     Diyarbakır Kültür ve Turizm Müdürü Tevfik Arıtürk "Diyarbakırda bir kuyumcu arkadaşımızdan rica ettik. Bugün altınlarımızı aldık ve dereceye giren arkadaşlarımıza altınlarını verdik. Bundan dolayı çok mutluyuz" dedi.
    
     Muhabir: Cihan Eser
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Dereceye giren yarışmacılar altınlarına kavuştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER