Derbi maçtan notlar

Derbi maçtan notlar -Fenerbahçede kaptan Alex ve kaleci Volkan Demirel Beşiktaşa karşı ilk 11de yer aldı -Sakatlığı geçmeyen ancak derbi için hazırlanan kaleci Volkan son anda kadroya alındı -Çalışmalarını düne kadar takımdan a


İSTANBUL (A.A) - Fenerbahçede kaptan Alex ve kaleci Volkan Demirel, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubunda Beşiktaş ile yapılan derbi maçta ilk 11de oynadılar.
     Sakatlıkları nedeniyle Beşiktaş maçı öncesi hazırlık dönemini tedavi ve takımdan ayrı çalışmalarla geçiren iki futbolcu, sağlık ekibinin raporuyla derbiye çıktılar.
    
     -Volkan sakatlığı geçmemesine rağmen sahada-
    
     Süper Finalin 3. haftasında Beşiktaş ile Kadıköyde yapılan maçta sol dizinden sakatlık geçiren kaleci Volkan, sakatlığı geçmemesine rağmen, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe için önemli olan maçta oynamak isteyince, sağlık ekibinin özel hazırlığıyla derbide forma giydi.
     Siyah-beyazlı ekip karşısında rakibinin müdahalesiyle sol dizi delinen ve yarasına 9 dikiş atılan Volkan Demirel, hafta içi antrenmanlarda yer almayarak, tedavi olup kendisi için hazırlanan programla çalıştı.
    
     -Alex ligde 1 maç sonra kadroda-
    
     Galatasaray derbisinde sol ayağından sakatlanan kaptan Alex, Süper Finalde bir maçlık aradan sonra yeniden kadroda yer aldı.
     Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçenin Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalde Kardemir Karabükspor ile yaptığı maçta ve Süper Finalin 3. haftasında Beşiktaşa karşı forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu, tedavi sürecinin ardından siyah-beyazlı ekiple yapılan rövanşa yetiştirildi.
     Alexin takıma dönmesiyle geçen hafta 11de görev alan Caner Erkin yedek kaldı.
     Sarı-lacivertli takımda, Bilica, Özgür Çek, Orhan Şam, sakatlıkları bulunan Sow ve Sezer Öztürk maç kadrosunda bulunmadı.
    
     -Emre Belözoğlu yedekte-
    
     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulunun hakkında verdiği idari tedbir kararını kaldırmasının ardından derbide oynaması için engeli kalmayan Emre Belözoğlu, siyah-beyazlı ekibe karşı yedekler arasında yer aldı.
     Süper Finalin 3. haftasında Beşiktaş ile Kadıköyde yapılan maç öncesi tedbir kararı verildiği için bu maçta forma giyemeyen Fenerbahçeli futbolcu, dün tedbirin kaldırılmasıyla 18 kişilik kadroya girdi.
     Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, tedbiri kalkmasına rağmen Emreyi 11e almayıp yedekler arasında tuttu.
    
     -Notlar-
    
     -Fenerbahçe kafilesini FB Can Bartu Tesislerinden az sayıda taraftarı uğurladı. Tesislerin önüne giden taraftarlar takım Fiyapı İnönü Stadına hareket ederken sevgi gösterilerinde bulundular.
     -Sarı-lacivertli yöneticiler, takımdan ayrı bir otobüsle maç için Dolmabahçeye geldiler.
     (SEL-TAŞ-KAF)
<< Önceki Haber Derbi maçtan notlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER