Deplasmanda galip gelemediler

Deplasmanda galip gelemediler -Mersin İdman Yurdu, sezon boyunca 10 beraberlik ve kendi sahasında elde ettiği 4 galibiyetle lige veda etti


MERSİN (A.A) - PTT 1. Lige düşen Mersin İdman Yurdu, sezon boyunca deplasmanda 3 puanla tanışamadı.
     AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, 2010-2011 sezonunu şampiyon tamamlayarak 29 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lige yükselen Mersin İdman Yurdunun bu ligdeki macerası 2 yıl sürdü.
     Geçen sezonu 12 galibiyet ve 6 beraberlikle 13. sırada tamamlayan Mersin temsilcisi, bu sezon 22 puan toplayabildi. 2011-2012 sezonunda özellikle deplasmanda gösterdiği performansla dikkatleri çeken kırmızı lacivertliler, bu sezonda deplasmanda 3 puanla tanışmadı.
     Lige teknik direktör Nurullah Sağlam ile başlayıp, ardından Giray Bulaka emanet edilen takım, sezonu Hakan Kutlu ile tamamladı.
     Ligin ilk yarısını 3 galibiyet ve 6 beraberlikle geride bırakan Mersin İdman Yurdu, ikinci yarıda da düşüş yaşamaya devam etti. Devre arasındaki revizyon da takıma merhem olmadı. Mersin temsilcisi kendi sahasında çıktığı son maçta Gaziantepspora mağlup oldu.
    
     -110 gündür galibiyet yok-
    
     Ligin ilk 8 haftasında galibiyet sevinci yaşayamayan Mersin temsilcisi, 9. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyesini yenerek ilk galibiyetini aldı. Son galibiyetini Sivassporu evinde 3-0 mağlup ederek elde eden kırmızı lacivertliler geride kalan 110 günde taraftarına 3 puan sevinci yaşatamadı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Deplasmanda galip gelemediler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER