Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Muğlada

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Muğlada -Gültekin Uysal: -Biz mesnetli bir siyaseti tenkit kadar beraberinde teklif etmeyi de kendimize yol olarak benimsemiş, Türkiyenin geçmişinden ziyade geleceğin siyasetini, rekabet alanı ol


MUĞLA (A.A) - Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadonu makamında ziyaret etti.
     Ziyarete konuşan Uysal, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Mehmet Kocadonun Bodrum Belediye Başkanlığı görevine iade edilmesi dolayısıyla Bodruma geldiklerini söyledi.
     Konuşmasında Türkiyenin pozitif bir siyasete ihtiyacı olduğunu vurgulayan Uysal, yapılan bazı değişikliklerin sağlam altyapıları oluşturulmadan Meclis gündemine getiriliyor olmasından rahatsız olduklarını belirtti.
     Uysal, hükümetin, farklı siyasi partilerde görev yapan belediye başkanlarını idari, siyasi ve adli anlamda yıldırma teşebüsü içinde olduğunu öne sürerek, Biz mesnetli bir siyaseti tenkit kadar beraberinde teklif etmeyi de kendimize yol olarak benimsemiş, Türkiyenin geçmişinden ziyade geleceğin siyasetini, rekabet alanı olarak gören bir anlayışı temsil ettirmeye gayret gösteriyoruz diye konuştu.
     Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise yaşanan süreçte partisinin her zaman arkasında olduğunu, hiç yalnız bırakılmadığını belirterek, Bugüne kadar genel başkanım ve partim bana her zaman sahip çıktı. Genel başkanımızın cezaevinde yapmış olduğu ziyaretler, hem de tahliyemden sonra tekrar Bodruma gelip geçmiş olsun dileklerini iletmeleri, bugün göreve iademle ilgili hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaları beni mutlu etti dedi.
     Kocadon, sadece Bodrum değil diğer bölgelerde de hizmet verebileceğini belirterek, Bizim için Milas olmuş, Fethiye olmuş, Muğla olmuş hiç fark etmez. Halkım nereden görev verirse ben orada göreve hazırım. Bizde hizmet önemlidir, halka yapılan hizmet önemlidir diye konuştu.
     Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, daha sonra Milasta partililerle bir araya geldi. Parti binasında konuşan Uysal, DPnin büyük bir misyonu olduğunu, geçmişte önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Gültekin Uysal, daha sonra parti yöneticileri ile sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Ferdi Aşıcı / Mutlu Hazer / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Muğlada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER