Dededen torunlarına kayak eğitimi

Dededen torunlarına kayak eğitimi -Bitlisli 73 yaşındaki Aydın Korukluoğlu, ilerleyen yaşına rağmen torunlarına kayak eğitimi veriyor


BİTLİS (A.A) - Bitlisli 73 yaşındaki Aydın Korukluoğlu, ilerleyen yaşına aldırış etmeden iki torununa kayak eğitimi veriyor.
     Kent merkezindeki Çiftkaya Kayak Tesisinde torunları Ela (4) ve Sıla Korukluoğluna (6) kayak yapmayı öğreten Aydın Korukluoğlunu görenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor.
     İlerleyen yaşına rağmen hafta içi her gün torunları ile kayak tesisine gelen Korukluoğlu, torunlarına kayak takımları üzerinde durmasını ve nasıl kaymaları gerektiğini tek tek gösteriyor.
     Kayak bizim ata sporumuz diyen Korukluoğlu, kayak sporunun kendisi için büyük bir tutku olduğunu ve bunu torunlarına aşılamak istediğini söyledi.
     Korukluoğlu, 40 yılı aşkın süredir kayak yaptığını belirterek, küçük yaşlarda kayak takımı ve herhangi bir tesis olmadığı için kızaklarla kaydığını ifade etti.
     Kendilerine sunulan imkanlarla torunlarına kayak eğitimi verdiğini anlatan Korukluoğlu, Torunlarımla boş zamanlarımızda kayak tesisine gelip onlara da kaymayı öğretiyorum. Kayak çok zevkli bir spor dalı. Yaşıtları daha yürümeyi beceremezken 4 yaşındaki torunumun kayak yaptığını görmek beni mutlu ediyor. Torunlarımın gelecekte çok iyi kayakçılar olacağına inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Dededen torunlarına kayak eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER