Dardanelspordan kısa kısa

Dardanelspordan kısa kısa -Kulüp yönetiminde görev dağılımı yapıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Dardanelsporda görev dağılımı yapıldı.
     Olağan genel kurulda iki statüde yönetim kurulu oluşturuldu. Buna göre, kulübün hukuki, idari ve mali işlerinden icra kurulu, kulüp faaliyetlerinden ise spor kurulu sorumlu olacak.
     Genel kurulda Dardanelsporun icra kurulu Osman Niyazi Önen, Osman Saffet Arolat, Hayrettin Çetinkaya ve Suat Duraktan oluştu.
     Spor kurulunda ise şu isimler yer aldı:
     Osman Saffet Arolat, Hayrettin Çetinkaya, Osman Niyazi Önen, Erdal Gezen, Erman Büyükgaga, Ali Akol, Hakan Çetin, Ertuğrul Sürgit, Engin Coşkun, Bülent Şarlan, İsmet Güneşhan, Timur Ay, Celal Karakaş, Mehmet Yıldız, Suat Durak, Erden Mısırlı, Ahmet Tehci, Aşkın Değirmenci, Barış Harbi, Bülent Büberci, Erhan Tektaş, Fahri Coşkun, Fahri Temiz, Gökhan Bayram, Hasan Yürükçü, İbrahim Ejder, İsmail Öztürk, Kemal Güneşhan, Kemal Yüksel, Orçun Oktay, Öznur Doğangün, Vedat Sezer, Zekeriya Parlak ve Murat Öktem.
    
     -Siyasilerden Dardanelspora destek-
    
     Dardanelsporun dün deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı Hacettepe maçına Ankarada bulunan siyasiler ve derneklerden destek geldi.
     AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş, eski Çevre Bakanı Hamdi Üçpınarlar, eski CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük, Turgut Çamer, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile Ankarada kurulu Çanakkaleliler Derneği yönetici ve üyeleri takıma destek vermek için Yenimahalle Hasan Doğan Stadına geldi.
     Dardanelspor Futbol Direktörü Tamer Tuna ile görüşen siyasiler ve Ankaradaki Çanakkkaleliler, takıma şampiyonluk yolunda başarılar diledi.
    
     -Taraftarlar Anıtkabiri ziyaret etti-
    
     Dardanelsporu Ankarada oynadığı Hacettepe maçında yalnız bırakmayan 17 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri Anıtkabiri ziyaret etti.
     Dernek Başkanı Levent Büberci, ziyaret sonrası anı defterine şunları yazdı:
     Atam sana olan sevgimizi ve bağlılığımızı bir kez daha belirtmek için huzurundayız. Bizlere emanet ettiğin Türkiye Cumhuriyetini ilelebet korumak ve senin izinden gitmek için kararlılığımızı belirtiyor, aziz hatıran önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Dardanelspordan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER