Cüce keçiler 7 yavru doğurdu

Cüce keçiler 7 yavru doğurdu -Kumluca Hayvanat Bahçesinde bulunan cüce keçiler, 3ü erkek 7 yavru dünyaya getirdi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesine ait Sarnıç Tepesi Hayvanat Bahçesinde bulunan dört cüce keçi, 3ü erkek 7 yavru dünyaya getirdi.
     Kumluca Belediye Başkan Yardımcısı ve veteriner hekim Süleyman Falay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hayvanat bahçesinde bulunan cüce keçilerden dördünün 3ü erkek 7 yavru dünyaya getirdiklerini söyledi.
     Yavru cüce keçilerle birlikte hayvanat bahçesinde bulunan cüce keçi sayısının 20ye yükseldiğini ifade eden Falay, doğum bekleyen iki cüce keçi daha olduğunu kaydetti. Yeni doğan yavruların sağlıklarının yerinde olduğunu bildiren Falay, birkaç gün sonra yavruların diğer cüce keçilerle birlikte barınaklarına bırakılacağını belirtti.
     Hayvanat bahçesinde kanatlılarla birlikte 45e yakın türde 600ün üzerinde hayvan bulunduğunu kaydeden Falay, Hayvanat bahçemizde hayvan sayımızı her geçen gün farklılaştırarak artırıyoruz. Antalyanın batısında bu kadar kapsamlı tek hayvanat bahçesi ilçemizde bulunuyor. Bu da hem bizi hem de yöre halkımızı memnun ediyor, hayvanat bahçemizi vatandaşların ziyaretinden memnunuz. Şu anda yarı yıl tatili olması dolayısıyla özellikle çocuklar büyük ilgi gösteriyorlar dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Cüce keçiler 7 yavru doğurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER