Çubukta İletişim Teknikleri ve Beden Dili

Çubukta İletişim Teknikleri ve Beden Dili eğitimi sona erdi


ANKARA (A.A) - Çubuk Kaymakamlığı ve Ankara Kalkınma Ajansı işbirliğinde köy ve mahalle muhtarlarına yönelik olarak düzenlenen İletişim Teknikleri ve Beden Dili eğitimi sona erdi.
     Eğitimin sona ermesi nedeniyle Çubuk Kaymakamlığında düzenlenen sertifika törenine Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Lokman Özden, Gazi Üniversitesi Atatürk Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Enver Aydoğan, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çakır, Proje Sorumlusu Hülya Bektaş ve muhtarlar katıldı.
     Şahin, törende yaptığı konuşmada, kaynak kullanımı için projelerin önemine değinerek, bu tür projelere herkesin ihtiyacı olduğunu söyledi.
     Şahin, Bildiğimiz şeyleri yenilemeye, yenilerini öğrenmeye hepimizin ihtiyacı var. Çünkü bütün dünya böyle yapıyor. Büyük şirketler çalışanlarına yılda 3 defadan fazla hizmet içi eğitim veriyor. Bizim bir kaliteyi yakalamamız gerekiyor dedi.
     Özden ise eğitimin ardından, muhtarlardaki değişimi gözlemlediğini, bu tür eğitimlerin mutlaka yapılması gerektiğini söyledi.
     Konuşmaların ardından eğitime katılan 52 muhtardan sertifika almaya hak kazanan 39 muhtara sertifikaları Kaymakam Şahin ve Başkan Özden tarafından verildi.
    
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Çubukta İletişim Teknikleri ve Beden Dili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER