CÜ hastane personeline gelişim eğitimi verildi

CÜ hastane personeline gelişim eğitimi verildi


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinin idari personeline, gelişim eğitimi verildi.
     CÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) tarafından Merkezi Amfide düzenlenen eğitime, hastane başhekimi Prof. Dr. Ferhan Candan, CÜSEM Müdürü Doç. Dr. Bektaş Tepe, başhekim yardımcısı Doç. Dr. Ekber Şahin, hastane başmüdürü Rahmiye Gültekin ile hastane idari personeli katıldı.
     Candan burada yaptığı konuşmada, hizmet içi eğitime her alanda önem verdiklerini belirterek, Sağlık hizmeti sadece doktor ve hasta arasında geçiyor gibi görünmesine rağmen, doktor, hemşire, yardımcı sağlık personeli ve sekreterya gurubundaki büro elemanlarımız en önemli aktörlerdir açıklamasında bulundu.
     Hastanenin güçlü olmasını önemsediklerini vurgulayan Candan, eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.
     Gültekin ise hastane çalışanlarının hata paylarının oldukça düşük olduğunu ifade ederek, personeliyle gurur duyduğunu bildirdi.
     Kariyer Okulları Sivas Şubesi Kurucu Müdürü Mehmet Erdem Tokuş, kendini tanıma, öfke kontrolü, yazışma teknikleri, problem çözme, toplantı ve zaman yönetimi, döküman yönetimi ve bilgi güvenliği konularında eğitim verdi.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber CÜ hastane personeline gelişim eğitimi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER