Çorum TSOnun yeni yönetimi belirlendi

Çorum TSOnun yeni yönetimi belirlendi -TSO Yönetim Kurulu Başkanı Başaranhıncal: "Asıl görev şimdi başlıyor. Çorumun ve iş dünyasının geleceğini düşünerek hareket edeceğiz"


ÇORUM (A.A) - Çorum Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) yeni yönetimi belirlendi.
     TSO fuar alanında geçen hafta gerçekleştirilen seçimlerde meclis üyesi seçilenler, bugün TSO konferans salonunda bir kez daha sandık başına giderek meclis ve yönetim kurulu başkanı ile meclis divanı, yönetim ve disiplin kurulu üyeleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegelerini belirledi.
     Kapalı oy ve açık tasnif usulüyle yapılan seçimlerde 55 meclis üyesinden 50si oy kullandı. Önceki dönemde meclis başkanlığı yapan Erol Karadaşın tüm üyelerin oyunu alarak yeniden meclis başkanı olduğu seçimlerde, Necip Uygur, Hasan Levent Çöphüseyinoğlu ve Fatma Er de meclis divan heyetine seçildi.
     Önceki dönemde yönetim kurulu başkanlığı yapan Çetin Başaranhıncalın da tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkan olduğu olduğu seçimlerde, Yakup Karaca, Fikret Tepençelik, İsmail Yılmaz, Turgut İlgü, Aaykut Kolağası, Hayri Şamlı, Ali Özejder, Muharrem Sarıaslan, Halil Erkan ve Mustafa Özbayram yönetim kurulu üyesi seçildi.
     Seçimlerde Sakin Bilge, Murat Beyaz, Necati Ceyhan, Şükrü Türkoğlu, Latif Gülbay, Abdullah Gözübüyüklü, Ertuğrul Demiran ve Ahmet Haluk Aşkın da TOBB delegesi seçildi.
    
     -"Asıl görev şimdi başlıyor"-
    
     TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, seçimlerin ardından yaptığı konuşmada, seçim sürecinin bugün yapılan seçimlerle birlikte tamamlandığını belirterek, "Artık önümüzdeki 4 yıla bakacağız. Asıl görev şimdi başlıyor. Çorumun ve iş dünyasının geleceğini düşünerek hareket edeceğiz" dedi.
     Seçimlerin bayram havasında ve olgunluk içerisinde geçmesini sağlayan tüm üyelere teşekkür eden Başaranhıncal, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hiçbir üyemizi ayırt etmeksizin hepsini kucaklayacak bir yönetim anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürecek, gerek devam eden projelerimizi tamamlamak, gerekse yeni projeleri hayata geçirmek için seferber olacağız" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Çorum TSOnun yeni yönetimi belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER