Çorum İl Emniyet Müdürü Emre:

Çorum İl Emniyet Müdürü Emre: -29 yıllık meslek yaşamımın tamamında saf inancımın gereği sadece çok çalıştım


ÇORUM (A.A) - Çorum İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, 29 yıllık meslek yaşamımın tamamında saf inancımın gereği sadece çok çalıştım dedi.
     Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına atanan Emre, yaptığı yazılı açıklamada, üç yılı aşkın süredir Çorumda görev yaptığını, bu süre zarfında hukukun üstünlüğüne inanarak, halkın ve hakkın emrinde olmak, mesuliyetli, adaletli ve disiplinli bir çalışma anlayışını kendisine şiar edindiğini belirtti.
     Görev süresi boyunca çalıştığı tüm kurum ve kuruluşların temsilcilerine gösterdikleri sıcak yaklaşımdan dolayı teşekkür ettiğini de ifade eden Emre, şunları kaydetti:
     Bu vesileyle öncelikle, Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Sayın İçişleri Bakanımız ve Sayın Emniyet Genel Müdürümüze, mensubu olduğum emniyet teşkilatı ve şahsım adına en içten saygı ve şükranlarımı arz ediyorum. Emrinde görev yapmaktan onur duyduğum çok saygı değer Valilerime ve tüm kurum müdürlerine saygılarımı sunuyorum. Görevde bulunduğum süreçte şayet bir başarı varsa, elde ettiğimiz bu başarı sadece şahsımın değil, görev yaptığımız her rütbedeki meslektaşımın hakkıyla elde edilmiştir. Bir eksiklik varsa da şahsımdandır. 29 yıllık meslek yaşamımın tamamında saf inancımın gereği sadece çok çalıştım. Kendimi hep özgür hissettim ve hep nasip edene sığındım. En iyiyi ve doğruyu hedefledim, mesuliyet sahibi, tarafsız, disiplinli, merhametli ve adil olmam gerektiğine inanarak ve bunu bilerek yaşadım.
     Emre açıklamasında, İlimize atanan yeni emniyet müdürü arkadaşımıza önümüzdeki dönem için üstün başarılar diliyorum temennisinde bulundu.
    
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum İl Emniyet Müdürü Emre: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER