Çorum Gazeteciler Cemiyetinin genel kurulu

Çorum Gazeteciler Cemiyetinin genel kurulu


ÇORUM (A.A) - Çorum Gazeteciler Cemiyetinin Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.
     Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonunda yapılan genel kurula Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Çelik, Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Osman Bolluk ile cemiyet üyeleri katıldı.
     Divan Başkanlığını Kemal Mesci, katip üyeliklerini de Bülent Özkaleli ve Şahin Örgelin üstlendiği genel kurulda faaliyet, denetim ve bütçe raporları ayrı ayrı okunarak ibra edildi.
     Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan oylama sonucunda Yönetim Kuruluna Şevket Erzen, Sadık Örgel, Bülent Özkaleli, Orhan Güçlü, Murat Özülke, Mustafa Demirer, Servet Seyfettin Mete, Naci Aygün ve Serdar Özel seçildi.
     Denetim Kurulu Kemal Mesci, Şahin Örgel ve Murat Öztürkten oluşurken Federasyon Delegeliğine ise Şevket Erzen, Sadık Örgel, Bülent Özkaleli ve Mustafa Demirer seçildi.
     Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Şevket Erzen, Cemiyetin faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Erzen, tüm cemiyet üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Çorum Gazeteciler Cemiyetinin genel kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER