Çorum Belediye Başkanı Külcü:

Çorum Belediye Başkanı Külcü: -Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek adım atıyoruz


ÇORUM (A.A) - Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek adım atıyoruz dedi.
     Çorum Belediyesi ile Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında kent merkezindeki taksi duraklarının modernize çalışmaları tamamlandı.
     Çalışmalar kapsamında ilgililerle bir araya gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yapılan hizmetlerin takdirle karşılanıyor olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.
     Çorumu sevmenin ülkeyi sevmek, insanını, milletini sevmek anlamına geldiğini, sorumluluğu da beraberinde getirdiğini ifade eden Külcü, şunları kaydetti:
     Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünerek adım atıyoruz. Üç buçuk yıldır yaptığımız her işimizde, her adımda, her imzada bizden sonraki nesiller nasıl bir Çorum istiyor-, bizden sonraki nesillerin yaşayacağı Çorum acaba kentlerin rekabetinde kendisine bir yer bulabilecek mi-, O dönemin esnafı, iş adamı nasıl bir Çorum beklentisi içinde olacak- bu vizyonu gözümüzün önüne getirmeye çalışıyoruz. Cumhuriyetin yüzüncü yılı olarak karşılamaya hazırlandığımız 2023 vizyonunda Türkiye nerede olacak-, bizim katkımız nasıl olmalı- bunun hazırlığı, çabası, gayreti içerisindeyiz. Bu amaçla yürütülen her faydalı çalışmanın da yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda yeni taksi duraklarını modernize etme çalışmaları tamamlandı, bunların daha iyilerini yapmaya devam edeceğiz.
     Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç ise taksi duraklarının yapılması aşamasında Belediye Başkanı Külcünün önemli katkılarının olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Başkan Külcüye teşekkürler etti.
     Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli ile diğer oda başkanları ve esnaflar katıldı.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorum Belediye Başkanı Külcü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER