Çorumdaki cinayet ve intihar

Çorumdaki cinayet ve intihar -İskilipteki yerel bir gazetede muhabir olarak çalışan ve tabancayla vurularak öldürülen Sevtap Elmas ile Elması öldürdükten sonra intihar eden Rahim Bayarın cenazeleri toprağa verildi


ÇORUM (A.A) - Çorumun İskilip ilçesinde yerel bir gazetede muhabir olarak çalışan ve tabancayla vurularak öldürülen Sevtap Elmas ile Elması öldürdükten sonra intihar eden Rahim Bayarın cenazeleri toprağa verildi.
     İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesindeki otopsinin ardından Çoruma getirilen Elmas ve Bayarın cenazeleri, il merkezindeki iki ayrı mezarlıkta toprağa verildi.
     Sabah saatlerinde Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Elmasın cenazesi, Çiftlik Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cuma namazı beklenmeden defnedilen Elmasın cenaze törenine, sadece ailesi katıldı.
     Bayarın cenazesi de öğle saatlerinde Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, Ulucamiye getirildi. Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Ulumezarlıkta defnedilen Bayarın cenaze törenine, ailesi ve yakınları katıldı.
     Cenaze törenlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından güvenlik önlemi alındı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorumdaki cinayet ve intihar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER