Çorumda zincirleme trafik kazası: 15 yaralı

Çorumda zincirleme trafik kazası: 15 yaralı -Çorum-Ankara karayolu Koparan mevkisinde aralarında kamyon, tır, minibüs ve otomobilin bulunduğu 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4ü öğretmen 15 kişi yaralandı -Kazada 4 bü


ÇORUM (A.A) - Çorum-Ankara karayolu Koparan mevkisinde aralarında kamyon, tır, minibüs ve otomobilin bulunduğu 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4ü öğretmen 15 kişi yaralandı.
     Edinilen bilgiye göre, Çorumdan Ankara yönüne giden Ahmet Uzan (40) yönetimindeki 19 M 5557 plakalı yolcu minibüsü, Koparan mevkisinde aynı yöne giden Mehmet Ali Alemdağın (49) kullandığı 06 PFE 99 plakalı büyükbaş hayvan yüklü kamyona çarptı. Aynı yöne giden 61 K 11655 plakalı tır, 53 FN 673 plakalı tır, 04 AY 263 plakalı kamyon, 48 VN 576 plakalı otomobil ve 16 RK 295 plakalı otomobil de birbirlerine çarptı.
     Kazada, 06 PFE 99 plakılı kamyonun sürücüsü Mehmet Ali Alemdağ, minibüsün sürücüsü Ahmet Uzan ile minibüste yolcu olarak bulunan Halil İbrahim Akkaya (43), Gürbüz Bucak (44), Seyfettin Aksoy (45), Mustafa Baştemir (50), Neşe Kayalı (53), Mutullah Arayıcı (52), Rukiye Candemir (54), Faruk Canibek (55), Murat Küçükahıskalı (56), Asiye Göktepe (57), Yasemin Bakıcı (58) ile 48 VN 576 plakalı otomobil sürücüsü Kemal Karahan ve yanındaki Kamile Karahan (60) yaralandı.
     Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
     Yaralılardan Gürbüz Bucak, Neşe Kayalı, Mutullah Arayıcı ve Murat Küçükahıskalının Sungurlu Lisesi, Sungurlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile İsmet Paşa İlköğretim Okulunda öğretmen olarak görev yaptığı öğrenildi.
     İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, beraberindeki şube müdürleri ile yaralı öğretmenleri hastanede ziyaret etti. Yaralıların durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Girgin, yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Yaralıların durumu ile ilgili bilgi veren Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Musa Zorlu, yaralıların genel durumlarının iyi olduğunu, gerekli tedavilerinin ardından taburcu edileceklerini ifade etti.
     Bu arada kazada 06 PFE 99 plakalı kamyonda bulunan büyükbaş hayvanlardan 4ünün de telef olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Çorumda zincirleme trafik kazası: 15 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER