Çorumda uyuşturucu operasyonu

Çorumda uyuşturucu operasyonu -Sungurlu ve Boğazkale ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen 11 kişi yakalandı


ÇORUM (A.A) - Sungurlu ve Boğazkale ilçelerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları öne sürülen kişilere yönelik operasyonda 11 kişi yakalandı.
     Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satışı yaptığı iddia edilen kişilere yönelik Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile ortaklaşa çalışma gerçekleştirdi.
     Yaklaşık 3 aylık teknik takip sonucunda Sungurlu ve Boğazkale ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise 505 gram esrar, 32 sigara sarma kağıdı ile 4 uyuşturucu hap ele geçirildi.
     Alınan ifadelerinin ardından, uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak suçlarından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.B.K, S.T, E.Ç, A.D. ve T.B, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler ise savcılıkça serbest bırakıldı.
     Operasyon kapsamında daha önce de H.S. adlı kişinin tutuklandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Esma Aygün / İsmail Çimen
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Çorumda uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER