ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Laçiner, Ramazan

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Laçiner, Ramazan mesajı yayımladı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Laçiner, mesajında, Ramazan ayını Çanakkale şehitleri ile aynı topraklarda yaşamanın başka bir ayrıcalık olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Bu ayrıcalığın farkında olarak, bu mübarek günleri bizleri bir arada tutan, kardeş, gönüldaş ve yoldaş yapan duyguları ve bağları onararak ve güçlendirerek geçirmeliyiz. Ramazan ayı sadece aç ve susuz geçirilen günlerden ibaret değildir. Bu vesileyle dayanılan güçlüklerin vücudumuzdan önce ruhumuzda arınmaya yol açmasını ümit ediyorum. Gerek ülkemizin, gerekse Çanakkalenin bizlerin birlik ve beraberliğine, birlikte hizmet etme aşkımıza her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğu bu zorlu günlerde Ramazan ayının ihtiyaç duyduğumuz tüm güzellikleri getireceğine inancım tamdır. Bu vesileyle tüm ÇOMÜ ailesinin, Çanakkalenin, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ederim.
     Öte yandan, yapılan yazılı açıklamaya göre, Prof. Dr. Sedat Laçiner, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmezi makamında ziyaret etti.
     Laçiner, Türkiyenin manevi başkenti Çanakkaleden Ankaraya selam getirdiğini ifade ederek, Görmezi Çanakkaleye ve ÇOMÜye davet etti.
     Görmez de Çanakkalenin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu bildiklerini, en yakın zamanda Çanakkaleyi ziyaret etmekten memnuniyet duyacaklarını bildirdi.
     Görüşmede, iki kurum arasında işbirliği imkanları da tartışıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Laçiner, Ramazan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER