ÇOMÜ FEFte düzenlenen Engellilere Karşı Duyarlılık

ÇOMÜ FEFte düzenlenen Engellilere Karşı Duyarlılık Dersi tamamlandı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Edebiyat Fakültesinde (FEF) düzenlenen Engellilere Karşı Duyarlılık Dersi tamamlandı.
     Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şubesi ve ÇOMÜ FEF Dekanlığı arasında, görme engelliler başta olmak üzere, toplumda engellilere karşı bireysel duyarlılığının artırılması ve öğrencilerin bu konuda toplum genelinde öncü rol üstlenmelerini teşvik etmek amacıyla, düzenlenen ve Türkiye Görme Engeliler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı İbrahim Battal tarafından Sosyoloji Bölümü öğrencilerine verilen 4 haftalık ders sona erdi.
     Battal, ders bitiminde Sosyoloji Bölümü Başkanı Doç. Dr. Şeref Uluocak ve Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cumhur Aslan ile FEF Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdemi ziyaret etti. Prof. Dr. Erdem, Battala katkılarından dolayı plaket, Battal ise Erdeme dernek olarak çıkarttıkları Engelsiz Yaşam hediye etti.
     Prof. Dr. Erdem, eğitimin çok verimli olduğunu belirterek, Fakülte olarak öğrencilerimizin bu önemli konuda toplumda örnek rol üstlenmelerini, rehber olmalarını arzu ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber ÇOMÜ FEFte düzenlenen Engellilere Karşı Duyarlılık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER