ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Çanakkale Belediyesi Bayan Voleybol Takımından Rektör Prof. Dr. Laçinere ziyaret


ÇANAKKALE (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligine yükselen Çanakkale Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçineri ziyaret etti.
     Laçiner, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporun çok önemli olduğunu söyledi.
     Türkiyede artık spora değer verildiğini ifade eden Laçiner, "Her zaman desteğe hazırız. Belediyemizin bayan takımıyla hepimiz gurur duyuyoruz. Onlar sayesinde tüm Çanakkalenin yüzü güldü" dedi.
     Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Laçinerin, takımı kutlayan ilk kişi olduğunun belirterek, en üst düzeydeki lige takım çıkarmanın kolay olmadığını ve teşvikin bu noktada önemli olduğunu ifade etti.
     Ziyarette, Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, yöneticiler Salih Yıldız, Güngör Yıldız, Mustafa Ada, Semih Çevik ve antrenör Vedat Mekik hazır bulundu.
    
     -ÇOMÜ, lisede tanıtıldı
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Çanakkale Nedime Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesinde, -ÇOMÜ Tanıtım Etkinlikleri Halkla İlişkiler Çalışmaları- kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı.
     Üniversite ve meslek yüksekokulları ile ilgili bilgi veren Laçiner, şöyle konuştu:
     "Sınavsız geçiş hakkınız var. Bunu fırsata çevirin ve eğitiminizi 4 yıllık fakültelere geçişle sürdürün. Aranızdan master yapacak, doktora yapacak, akademisyen olacak çok fazla öğrenci çıkacak. Buna inanıyorum. Siz de buna inanmalısınız. En az bir konuda en iyi olmalısınız. Sektörler, markalar peşinizden koşmalı. Potansiyelinizin farkına varın ve başarmak için azmedin."
     Öğrencilerinin sorularını da yanıtlayan Laçiner, üniversitenin kapısının herkese her zaman açık olduğunu ifade etti.
     ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Öznur Benderlioğlu Doğangün de 3 Mayısta gerçekleşecek olan ve tüm birimlerin tanıtılacağı "ÇOMÜ Tanıtım Günleri" ve "18inci Bahar Şenlikleri" hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER