ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Şehitler İçin 1 Milyon Kitap kampanyasına destek sürüyor


ÇANAKKALE (A.A) - Ankara Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin (ÇOMÜ) kütüphanesine 150 adet kitap bağışladı.
     ÇOMÜnün, Çanakkale Savaşlarının 100. Yılında Şehitler İçin 1 Milyon Kitap sloganıyla başlattığı kitap bağış kampanyası sürüyor.
     Son olarak Ankara Üniversitesi kampanyaya destek olmak amacıyla 150 adet kitap bağışında bulundu.
    
     -Öğrenciler ÇOMÜyü tanıtıyor-
    
     ÇOMÜnün bölüm, program ve birimlerinin tanıtıldığı filmin çekimlerine başlandı.
     İki ekibin yürüttüğü çekimlerde, her fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulunun bölüm ya da programını bir öğrencinin tanıttığı film, universitetercihleri.com ve educationinturkey.org adlı internet sitelerinde yayınlanacak.
     Yaklaşık iki yüz farklı kişiyle yapılacak ve 10 gün sürecek çekimler, ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler Biriminin koordinasyonuyla gerçekleşiyor.
    
     -Rektör Laçinere ziyaretler-
    
     ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri, fakülte dekanı Prof. Dr. Cengiz Caner ile birlikte Rektör Prof. Dr. Sedat Laçineri ziyaret etti.
     Ziyarette, fakültedeki gelişmeler, öğretim üyelerinin bilimsel çalışmaları, kent ve sanayi işbirliğinde yürütülecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
     Öte yandan, ÇOMÜye bağyı Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 1. sınıf öğrencileri Gülşen Bağ ve Ömer Özger, Rektör Prof. Dr. Laçiner ile görüştü.
     Uluslararası İlişkiler Topluluğu üyesi olan Bağ ve Özger, topluluk olarak ilk kez çıkartacakları dergi için Laçiner ile röportaj yaptı.
     Laçiner, Üniversitelerin adı, hangi üniversite oldukları önemli değil. Önemli olan öğrencilerin içlerinin dolu olmasıdır dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER