ÇOMÜden kısa kısa

ÇOMÜden kısa kısa -Yenice MYOda yeni dönemin akademik kurul toplantısı yapıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) bağlı Yenice Meslek Yüksekokulunda (MYO) 2012-2013 yılının ilk akademik toplantısı yapıldı.
     Yenice MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mülayim Güre başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kayıtlar, öğretim planları, ders içerikleri, yeni öğrenci bilgi sistemi ile yeni akademik yıla yönelik değerlendirme yapıldı.
     Yrd. Doç. Dr. Güre, okullarında program ve öğrenci sayısındaki artışa bağlı olarak geçen yıla göre daha yoğun bir yıl geçireceklerini belirterek, Henüz öğrenci alımı yapamadığımız bölümlerimize, 2013-2014 akademik yılından itibaren öğrenci alımı için çalışmalarımız sürüyor. Bu nedenle geçen yıla göre daha fazla mesai harcamamız ve çalışmamız gerekiyor dedi.
    
     -ÇOMÜ Eğitim Fakültesi başarılıların adresi...-
    
     ÇOMÜ Eğitim Fakültesi bu yıl LYS sonuçlarına göre Türkiye genelinde ilk 1000 içinde yer alan 21 öğrenciye ev sahipliği yapacak.
     Dekan Vekili Prof. Dr. Ramazan Gülendam, başarılı öğrencilerin fakültelerini tercih etmelerinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.
     Gülendam, fakülte olarak öğrencilerin hak ettikleri eğitimi almaları konusunda tüm öğretim elemanlarının ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydetti.
     Başarılı öğrencilerin tercihlerinde İngilizce Öğretmenliği başı çekerken Türkçe ve Coğrafya öğretmenlikleri de onu takip etti.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber ÇOMÜden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER