Çocuklar bu atölyeleri çok sevdi

Çocuklar bu atölyeleri çok sevdi

Öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla Adana Optimum Outlet Alışveriş Merkezi tarafından açılan 'Çocuk Atölyeleri' büyük ilgi görüyor. Yarıyıl eğlence etkinlikleri kapsamında, 'Okul yok, eğlence çok' sloganıyla faaliyetlerini sürdüren atölyelere katılan çocuklar, zihinsel ve bedensel gelişimlerine uygun etkinliklerle tatilin tadını çıkarıyor.

Matematik Algı Atölyesi, Çiz-Yap-Anlat Atölyesi, Dikkat Atölyesi, Labirent Atölyesi, Düşünme Becerileri Atölyesi, Sudoku Atölyesi, Üretkenlik Atölyesi, Strateji Geliştirme Atölyesi, Sözel Beceriler Atölyesi, Niloya ile Resim Çiziyorum Atölyesi ve Sanatsal Etkinlikler Atölyesi'nde unutamayacakları anlar yaşayan çocuklar, zengin içerikli bu atölyelerde eğlenerek öğreniyor.

Katılımın ücretsiz olduğu atölyelere gelen çocuklar, uzman eğitmenlerin nezaretindeki etkinliklere büyük bir hevesle katılıyor. Yüzlerini sevimli figürlerle boyattıktan sonra birbirlerine bakarak kahkahalarla gülen çocuklar, grup çalışması deneyimiyle yeni arkadaşlıklar da ediniyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Çocuklar bu atölyeleri çok sevdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER