Cinayet zanlısı Suriyeye kaçmak isterken yakalandı

Cinayet zanlısı Suriyeye kaçmak isterken yakalandı -Adanada 8 ay önce alkol alırken tartıştığı arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle aranan zanlı, Gaziantepte yakalandı


ADANA (A.A) - Adanada 8 ay önce alkol alırken tartıştığı arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle aranan zanlı, Suriyeye kaçmak isterken Gaziantepte yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesinde 17 Temmuz 2012de Önder Fakıoğlunun (33) başından ve sırtından tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayet zanlısının Hüseyin K. (27) olduğunu belirledi.
     Silahlı yaralama suçundan cezaevinde yatan ve 3üncü Yargı Paketi kapsamında tahliye olduktan sonra arkadaşlarıyla kutlama yapan Hüseyin Knın, aldıkları alkolün etkisiyle Önder Fakıoğlu ile tartıştığı tespit edildi.
     Olaydan sonra kaçan zanlının Malatyada bir akrabasının evinde saklandığını belirleyen ekipler, buradaki adrese operasyon düzenledi. Polislerin elinden kaçmayı başaran Hüseyin Knın yakalanmamak için Suriyeye geçmek üzere Gaziantepe gittiği tespit edildi.
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ile yürütülen ortak operasyonda yakalanan zanlı, Adanaya getirildi. Hüseyin Knın ifadesinde, alkol aldıkları sırada Önder Fakıoğlunun kendisini aşağılamaya ve emirler vermeye çalıştığını, tartışmanın bu nedenle başladığını anlattığı öğrenildi.
     Çelik yelek giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Hüseyin K, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Cinayet zanlısı Suriyeye kaçmak isterken yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER