Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ

Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ -"İlçe halkına ve misafirlerimize keyifli huzurlu temiz bir yaz dönemi yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz"


YALOVA (A.A) - Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, "İlçe halkına ve misafirlerimize keyifli huzurlu temiz bir yaz dönemi yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
     Dağ, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü personeli ve ilçenin temizlik işlerini yapan firma yetkilileriyle ilçenin sahil şeridini gezerek yaza hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     İlk olarak çeşitli bölgelerdeki yol, kaldırım ve tretuvar eksiklerinin giderilmesi talimatını verdiklerini belirten Dağ, şöyle konuştu:
     "Sahillerimizi tamamen halka açacağız demiştik. Bunu ilçenin büyük kesiminde başardık. Şimdi geri kalan bölümünde de gerçekleştiriyoruz. Genciyle yaşlısıyla tüm ilçe halkımızın boydan boya sahilimizi dolaşabilmesi için yürüyüş yolumuzu uzatıyoruz. Müteahhit firma yetkililerine de çalışmaların hızlanması konusunda direktif verdim. Önümüzde kısa bir süre var. Gelecek haftadan itibaren özellikle tatil siteleri ve sahil kesimindeki nüfus yoğunluğumuz artacak. Haziran ayına kadar tüm eksiklerimizi gidermemiz ve vatandaşlarımıza tertemiz bir ilçe sunmamız gerek. Bu yüzden tüm çalışmalarımızı sahil kesimine yoğunlaştırıyoruz. Yeşil alanıyla kumsalıyla yürüyüş yollarıyla örnek bir ilçe olacağız. İlçe halkına ve misafirlerimize keyifli huzurlu temiz bir yaz dönemi yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz."
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER