CHP Yozgat İl Başkanı Kaytan:

CHP Yozgat İl Başkanı Kaytan: -Milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla Yozgatın artık kader mahkumiyetini yok etmek istiyoruz


YOZGAT (A.A) - CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla Yozgatın artık kader mahkumiyetini yok etmek istiyoruz dedi.
     Kaytan, düzenlediği basın toplantısında, Yozgat halkının geçen 10 yıllık süreçte sürekli iktidar partisine destek verdiğini, ancak karşılığını bir türlü alamadığını söyledi.
     Yozgatın Türkiyenin orta noktasında ulaşım yönünden bütün illere ve limanlara merkezi bir yerde olmasına rağmen halen göç vermeye devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Yozgatlı çok sayıda üst düzey bürokrat ve bakanlarımız var. Demek ki insanları bir mevkiye getirdikçe memleketini unutuyorlar. Tarlaya dönmüş yollarımız, ilçede mi ilde mi belli olmayan organize sanayi bölgemizin durumu içler acısı. Yatırımdan yoksun kendi kaderine terk edilmiş bir Yozgat var. CHP olarak biz bu gidişe son vermek istiyoruz. Milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla Yozgatın artık kader mahkumiyetini yok etmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber CHP Yozgat İl Başkanı Kaytan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER