CHP su zammını yargıya taşıyacak

CHP su zammını yargıya taşıyacak


GAZİANTEP (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mehmet Gökdağ, su ücretlerine yapılan zamma karşı dava açacaklarını söyledi.
     Gökdağ, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında görevde bulundukları bir yılı değerlendirdi. Geçen süre içerisinde örgütlenme çalışmalarını tamamlayarak seçime en hazır parti olduklarını belirten Gökdağ, çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti.
     Gaziantepin yaşanılabilir şehirler arasında 59ncu sırada yer aldığını ifade eden Gökdağ, buna göre Gaziantepin iyi yönetildiğini söylemenin "halkla alay etmek" olacağını belirtti.
     2009 yılında GASKİnin suya yüzde 25 zam yaptığını anımsatan Gökdağ, "Bu konuyla ilgili mahkemeye yaptığımız başvuru lehimize sonuçlandı ve zam iptal oldu. Ancak yasaya aykırı olarak zam oranını yüzde 23,33e çektiklerini ifade ettiler. Bu yasal olmayan bir yaklaşımdır. Bununla ilgili hafta başında dava açacağız" diye konuştu.
     Türkiyede ekonominin iyi gitmediğini belirten Gökdağ, demokratik anlamda da hükümetin başarısız bir tablo çizdiğini savundu.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber CHP su zammını yargıya taşıyacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER