CHP Parti Meclisi Üyesi Sağlar Tarsusta

CHP Parti Meclisi Üyesi Sağlar Tarsusta


MERSİN (A.A) - CHP Parti Meclisi Üyesi Fikri Sağlar, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlüyü ziyaret etti.
     Sağlar, amcası vefat eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlüye taziye ziyaretinde bulunarak, bir süre bölgesel ve ülkesel sorunlar ile çözüm yolları konusunda fikir alış verişinde bulundu.
     Daha sonra Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezeri de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulunan Sağlar, Tarsusun tarımsal ve kültürel bereketine rağmen hakettiği yerde olmadığını söyledi.
     Sağlar, Türkiyenin esenliğe kavuşması için CHPnin mutlaka iktidar olması gerektiğini, bu anlamda tüm il, ilçe ve belde teşkilatlarıyla, tüm üyelerinin yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirterek, Önümüzdeki yerel seçimlerde ve ardından yapılacak olan genel seçimlerde CHP müthiş bir oy patlaması yapacaktır. Halkımız yıllardır AK Partinin kötü yönetimi sayesinde perişan durumdadır. Bugün vatandaşlarımızın evlerindeki tencerelerde aş yerine çile kaynamaktadır. Çiftçi, köylü, işçi, emekli, memur bugün yokluk içindedir ve çiftçilerin ürünleri para etmemektedir. Ülke ekonomisinin katalizörü konumundaki çiftçilerimiz, köylülerimiz alın terinin karşılığını alamamakta ve borç batağında yüzmektedir diye konuştu.
     Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü ve Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Sağların ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirip, teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CHP Parti Meclisi Üyesi Sağlar Tarsusta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER