CHP Milletvekili Demirçalıdan Vali Coşa ziyaret

CHP Milletvekili Demirçalıdan Vali Coşa ziyaret


ADANA (A.A) - CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Vali Hüseyin Avni Coşu ziyaret etti.
     Demirçalının basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Demirçalı ve Coş, ziyaret sırasında Adanadaki gelişmelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
     Demirçalının ziyaret sırasında, Bana Menderes Bulvarındaki işyerlerinin tamamının yıkılacağı konusunda şikayetler geliyor. Bir liste çıkarılmış ve tüm işyerlerine gönderilmiş. Bu konudaki uygulama nedir- Neler yapılacak uygulama nasıl işleyecek- dedi.
     Seyhan Baraj Gölü çevresinde Adnan Menderes Bulvarındaki işyerlerinin kaçak olduğunu, bu yapıların arsalarının hazineye ve kamu kurumlarına ait olduğunu belirten Coş, şunları kaydetti:
     Bu sorunu çözmeliyiz. Seyhan Baraj Gölü çevresine bir estetik kazandırmalıyız. Adnan Menderes Bulvarındaki kaçak yapılar temizlenmeli. Bu konuda bir çalışma başlattık. Buradaki araziler hazineye ve kamu kuruluşlarımıza ait. Kaçak binaların yıkımı sırasında yasaları uygulayacağız. Bu uygulama sırasında hiçbir siyasi ayrım yapmamız söz konusu değil. Objektif davranacağız. Tüm işyerlerinin durumunu inceliyoruz. Ruhsatsız, kaçak ve gecekondularla mücadelede kararlıyız.
    
     Muhabir: Adana / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber CHP Milletvekili Demirçalıdan Vali Coşa ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER