CHP Mardin İl Başkanı Duyan:

CHP Mardin İl Başkanı Duyan: Sosyal demokrasiye gönül veren herkesin başımın üstünde yeri var


MARDİN (A.A) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mardin İl Başkanı Mahmut Duyan, Sosyal demokrasiye gönül veren herkesin başımın üstünde yeri var dedi.
     İl başkanlığında gazetecilerle bir araya gelen Duyan, yaptığı konuşmada, vatandaşlardan teşkilatın kimseyi partiye davet etmediği yönünde eleştiriler aldığını belirterek, Sosyal demokrasiye gönül veren herkesin başımın üstünde yeri var diye konuştu.
     Kentte 18 bin kayıtlı üyenin bulunduğunu aktaran Duyan, şunları söyledi:
     Bu kayıtlı üyeler ve aileleri 2 oy verse 35 bine yakın oy oluyor. Ancak biz bütün üye kayıtlarını sildik. Yeni üye kayıt sistemine geçtik. Üye kayıt sistemine göre ilçe ve il başkanlarına şifre verildi. Bu sayede genel merkez bizi denetliyor. Kim kaç üye yapmış, kim ne faaliyetlerde bulunmuş takip ediliyor. Hepsi bu sistemde tutuluyor. Faaliyet yapmayan il ve ilçe başkanları görevden alınacak
     Kent merkezindeki alt yapı çalışmalarından etkilenen esnafın kan ağladığını savunan Duyan, Turizm sezonundayız. Eylül, ekim ve kasım aylarında kent turist akınına uğruyordu. Maalesef çalışmalar nedeniyle turist gelmiyor dedi.
    
     Muhabir: Abdulhalim Çelik
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber CHP Mardin İl Başkanı Duyan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER