CHP Malatya İl Başkanı Kiraz, AAyı

CHP Malatya İl Başkanı Kiraz, AAyı ziyaret etti


MALATYA (A.A) - CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AA Malatya Büro Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Kiraz, ziyarette yaptığı açıklamada, parti içi teşkilatlanma ve yönetimleri oluşturmanın ardından basın, yayın organlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlattı. Partilerinin bir yıldır yeni şeyler söylediğini belirten Kiraz, dışa dönük etkin muhalefet anlayışını sergilemeye çalıştıklarını ifade etti.
     Malatyanın büyükşehir olmaya hazırlandığını hatırlatan Kiraz, ancak bu süreçte beldelerin kapatılmasını doğru bulmadıklarını söyledi. Yerinde yönetim anlayışının önemli olduğunu düşündüklerini kaydeden Kiraz, beldelerin kapatılmasıyla uzaktan yönetimin etkin olamayacağını savundu.
     Meraların kiralanması konusuna da değinen Kiraz, meraların köylülerin hayvancılık yapmaları açısından önemli olduğunu belirtti. Buraların kiralanmasıyla hayvancılığın sekteye uğratılacağını ileri süren Kiraz, bunun da köylüyü mağdur edeceğini iddia etti. Kiraz, meraların kiralanmasına tepki gösteren ve eylem yapan köylülerin yanında olduklarını ifade etti.
     Malatya Park Alışveriş Merkezinin kurulduğu yerin şehrin trafiğini daha da sıkışık hale getirdiğini savunan Kiraz, buraların yapılırken öngörülü davranılması gerektiğini söyledi.
     Eski Tekel fabrikasının bulunduğu yere de alışveriş merkezinin yapılacağını duyduklarını anlatan Kiraz, kentin merkezine yakın yerlere yapılan alışveriş merkezlerinin hem şehrin trafiğini sıkıntıya soktuğunu hem de merkezdeki esnafın işlerini aksattığını ileri sürdü. Kiraz, alışveriş merkezlerinin şehrin dışına yapılması gerektiğini dile getirdi.
     Bu ve benzeri konularda sıkıntıyı yaşayan halkın sorunlarıyla ilgilendiklerini belirten Kiraz, ilçe örgütlerini de halkla iç içe olmaları yönünde teşvik ettiklerini söyledi.
     Parti olarak 2014 yılındaki yerel, 2015teki de genel seçimlere hazırlandıklarını kaydeden Kiraz, Yarın seçim varmış gibi hazırlanıyoruz. Mahalle temsilcilikleri oluşturuyoruz. Mahallelerde ziyaret edilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber CHP Malatya İl Başkanı Kiraz, AAyı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER