CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: -"Kadınların gücü önemli, iktidarları getirenler de götürenler de kadınlar olacak"


BARTIN (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, kadınların toplumsal gücünün önemli olduğunu belirterek, "İktidarları getirenler de götürenler de kadınlar olacak" dedi.
     Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda partisinin kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen Dokuzcan, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "7 ayda 7 bölge" çalışması kapsamında Batı Karadeniz gezisine Zonguldaktan başladıklarını kaydederek, Karabük, Kastamonu ve Çankırı ile devam edeceklerini anlattı.
     Dokuzcan, cumhurbaşkanlığı, yerel ve genel seçimler ile olası referandum öncesinde çok daha etkin, güçlü ve verimli bir yapı oluşturmayı hedeflediklerini dile getirerek, kadınların birbirlerinden güç aldığını, sevgi ve saygıyı öne çıkardığını ve paylaşımcı olduğunu vurguladı.
     Dokuzcan, şöyle konuştu:
     "Kadınların gücü önemli, iktidarları getirenler de götürenler de kadınlar olacak. Bu doğrultuda kadını ve sandığı birleştiren stratejiyle çalışmalarımızı götürüyoruz. CHPnin yerele dair kadın politikalarını kadınlarımızla, sorunlarını ve çözüm önerilerini de alarak üretiyoruz. Bu anlamda yerel yönetimler, kadınlar açısından çok önemli. Sloganımız, eşit temsil, eşit katılım istiyoruz, amacımız, çok düşük olan yerel meclis ve yerel yönetimlerdeki kadın temsil oranını arttırmaktır."
     Basına kapalı toplantının ardından Dokuzcan, partisinin İl Başkanı Selim Karakaş ve kadın kolları yönetimi ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksözü ziyaret etti.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER