CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, belediye

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, belediye başkanını ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydını makamında ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydını ziyaret eden Hilal Dokuzcan, Antalyada yapılan yatırımları beğeniyle izlediklerini söyledi.
     Başkan Akaydının Antalyaya yaptığı hizmetlerle övündüklerini belirten Dokuzcan, Özellikle cadde düzenlemeleriniz çok güzel oldu. Daha önceki Işıklar Caddesini hatırlıyorum. Sıradan, özelliği olmayan bir caddeydi. Şimdi ise bu kadar keyifli ve güzel bir cadde olmuş dedi.
     Başkan Akaydın ise cadde düzenlemelerinin Antalya Büyükşehir Belediyesinin insan odaklı projelerinden olduğunu ifade ederek, Kendimi güneş enerjisini halka tanıtmaya adadım. Klimalı duraklar, güneş enerjisi ile ilgili projelerimizden sadece biri. Enerjisini güneş panellerinden alıyor. Yazın serin, kışın ise sıcak bir ortam yaratıyor. Klimalı durakları Boğaçayı atölyelerimizde kendi imkanlarımızla üretiyoruz. Bu durak sayılarını artıracağız diye konuştu.
     Akaydın, kendisinin elektrikli makam aracı kullanan ilk belediye başkanı olduğunu da kaydetti.
     Akaydın, daha sonra konuklarına çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP Kadın Kolları Genel Başkanı, belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER