CHP ilçe başkanına tehdit iddiası

CHP ilçe başkanına tehdit iddiası -Dilovasındaki Mesire alanında bulunan ağaçların kesimine engel olduğu için tehdit edildiğini öne süren CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya, polise başvurarak şikayetçi oldu


KOCAELİ (A.A) - Kocaelinin Dilovası ilçesindeki bir mesire alanında bulunan ağaçların kesimine engel olduğu için tehdit edildiğini öne süren CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya, polise başvurarak şikayetçi oldu.
     CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya, Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurarak Fatih Mahallesi Adatepe Mesire alanı yakınında bulunan ormanlık alanın bir bölümünün bazı sanayiciler tarafından yok edilerek fabrika alanına dahil edilmeye çalışılmasına karşı çıktığını söyledi.
     Bu nedenle bazı sanayicilerin gönderdiği kişiler tarafından tehdit edildiğini öne süren Kaya, söz konusu kişiler tarafından birçok kere aracının önünün kesildiğini savunarak, bu kişiler hakkında şikayetçi oldu.
     AA muhabirine açıklama yapan Kaya, mesire alanındaki ağaçların bir bölümünün bazı sanayiciler tarafından yok edilmek istenmesi üzerine çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte buna karşı çıktıklarını söyledi.
     Yaptıkları itiraz üzerine Kocaeli Valiliğinin talimatı doğrultusunda ağaç kesimlerinin durdurulduğunu ifade eden Kaya, Bu durumdan dolayı, benim bu olaya ilgisiz kalmamamdan rahatsız olanlar tarafından gönderildiğini tahmin ettiğim şahıslar, birkaç kere aracımın önünü kestiler. Yine bir arkadaşımın evinin önünde çay içerken bir otomobilden inen tanımadığım 3 kişi, beni içeri alarak ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulundular dedi.
     Söz konusu kişileri, mesire alanının bozulmaması için verdiği mücadeleden rahatsız olanların gönderdiğini düşündüğünü belirten Kaya, bu nedenle polise başvurarak sürekli karşısına çıkan bu kişilerden şikayetçi olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber CHP ilçe başkanına tehdit iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER