CHP Grup Başkanvekili İnce:

CHP Grup Başkanvekili İnce: "Bütün kadınlar başarılıdır. Eğer başarısız kadın varsa, onun arkasında mutlaka bir erkek vardır" -İnce, katıldığı etkinlikte "Selendi" şarkısı eşliğinde oynadı


MANİSA (A.A) - CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, kadınların yaşamın her alanında başarılı olduklarını ifade ederek, "Bütün kadınlar başarılıdır. Eğer başarısız kadın varsa, onun arkasında mutlaka bir erkek vardır" dedi.
     "Yerel İktidara Yürüyüş Yemeği"ne katılmak üzere Manisanın Salihli ilçesine gelen İnce, Salihli Selendililer Derneği tarafından düzenlenen "Nohut ve Keşkek Günü"ne katıldı.
     Burada konuşan İnce, etkinliğe kadınların yoğun katılımından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Eğer herhangi bir işte bir eylemde siyasette, ekonomide, ticarette kadınlar varsa, orada başarı vardır. Hani bir söz var ya, her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır diye. Bu söz doğru da eksik. Bütün kadınlar başarılıdır. Eğer başarısız kadın varsa, onun arkasında mutlaka bir erkek vardır. Kadın elinin değdiği her şey düzgün olur" diye konuştu.
     İnce, kadınları siyasette de daha fazla görmek istediklerini kaydetti.
    
     -"Selendi" şarkısı eşliğinde oynadı-
    
     Etkinlikte yaptığı konuşmanın sonunda "Benimle oynayacak bir teyze varsa burada şimdi oynarım" şeklinde seslenen İnce, alanı dolduranlarla bir süre "Selendi" şarkısı eşliğinde oynadı, davulcuya bahşiş verdi.
     İnceye CHP Manisa Milletvekilleri Sakine Öz, Özgür Özel ve Hasan Ören ile CHP Salihli İlçe Başkanı Mazlum Nurlu da eşlik etti.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık/ Senem Yazıcı
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber CHP Grup Başkanvekili İnce: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER