CHP Giresun Milletvekili Karaahmetoğlu:

CHP Giresun Milletvekili Karaahmetoğlu: -CHP olarak yerel seçimleri çok önemsiyoruz


GİRESUN (A.A) - CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, seçimlere her zaman hazır olduklarını belirterek, yerel seçimleri çok önemsediklerini söyledi.
     CHP Görele ilçe örgütünce, yerel seçimlere hazırlık çalışmaları kapsamında bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Karaahmetoğlu, seçimlere hazır olduklarını belirtti.
     CHP ilçe teşkilatının seçim süresince diyalog halinde olması gerektiğine işaret eden Karaahmetoğlu, Bundan sonraki süreçte hepimize çok ciddi görevler düşmektedir. Ülkemizin kötü gidişatını durduracak tek güç ve parti CHPdir. CHP olarak yerel seçimleri çok önemsiyoruz. Başta ilçe yönetim kurulumuz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız her zaman diyalog içinde önümüzdeki yerel seçimlere ve daha sonra hep birlikte genel seçimlere hazırlanmalıyız dedi.
     Toplantıya CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlunun yanı sıra Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaptanoğlu, CHP Görele İlçe Başkanı Fikri Bilge, kadın kolları başkanı Nurten Odabaş, gençlik kolları başkanı Anıl Türk ve ilçe yöneticileri katıldı.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Veysel Kara
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber CHP Giresun Milletvekili Karaahmetoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER