CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Antalyada

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Antalyada -Kılıçdaroğlu, kentte ziyaretlerde bulundu


ANTALYA (A.A) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün geldiği ve çeşitli ziyaretlerde bulunduğu Antalyadan ayrılarak, Ankaraya gitti.
     Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile geceyi geçirdiği merkez Muratpaşa ilçesi Meydan Kavağı Mahallesideki kızı Azime Aslı Nadirin evinden sabah ayrılarak, dünürleri Orhan ve Eşter Nadiri Ekşioğlu Sitesindeki evlerinde ziyaret etti.
     Ziyaretin ardından İl Başkanı Devrim Kök ve Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmenin karşıladığı Kılıçdaroğlu, bir süre sohbet etti.
     CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, daha sonra Muratpaşa Camisine giderek, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin kurucu başkanı Ali Berberoğlunun cenaze namazı öncesi yakınlarına taziyede bulundu.
     Muratpaşa Camisi avlusunda bir süre vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, ardından havalimanına hareket etti. Kılıçdaroğlunu havalimanında kızı Azime Aslı Nadir ve torunu ile CHP İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen uğurladı.
     Kılıçdaroğlu, daha sonra eşi ile hava yoluyla Ankaraya gitti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Antalyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER