CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yalovada

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yalovada -Kılıçdaroğlu, partisinin eski il başkanı Özcan Özelin kızının nikah şahitliğini yaptı (Fotoğraflı - Görüntülü)


YALOVA (A.A) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yalovada partisinin eski il başkanı Özcan Özelin kızının düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.
     CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve partililer tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, daha sonra düğün töreninin yapılacağı otele geçti. Salona girişte partilileri selamlayan Kılıçdaroğlu, ardından İnce ile birlikte Duyşen Özel Kuş ve Ali Kuş çiftinin nikah şahitliğini yaptı.
     Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal tarafından kıyılan nikahta genç çifte mutluluk dileyen Kılıçdaroğlu, Bu güzel günde, bu nikahta bulunmaktan dolayı çok memnunum. Sizlerin beraberliği, mutluluğu, ailenizin, yakın çevrenizin, akrabalarınızın, dostlarınızın burada bulunanların mutluluğu demektir. Sizin mutluluğunuz bütün Türkiyenin mutluluğu demektir. Hoşgörü, sevginin üzerine inşa edildiği zaman kalıcılığı çok daha güçlü olur. Aile cüzdanı evin tapusu demektir. Damat bey izin verirseniz bu tapuyu geline vermek istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.
     Evlilik cüzdanını Duyşen Özel Kuşa veren Kılıçdaroğlu, genç çifte altın taktı. Kılıçdaroğlu, daha sonra İstanbuldaki bir programa katılmak üzere Yalovadan ayrıldı.
     (ERH-NG-DOĞ)
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yalovada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER