CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak: -Türk sanayisinin çarkları çalışırsa bir insanımız daha iş bulacak


KIRKLARELİ (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Türk sanayisinin çarkları çalışırsa bir insanımız daha iş bulacak dedi.
     CHP Genel Başkan Yardımcıları Toprak ve Faik Öztrak ile CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
     Toprak, burada yaptığı konuşmada, CHP olarak çok güçlü ekonomik politikaları olduğunu, iktidara gelene kadar muhalefet görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret göstereceklerini belirtti.
     Türk sanayisinin çarkları çalıştıkça, üretim ve ihracat yaptıkça, milli gelirin de artacağına işaret eden Toprak, şunları kaydetti:
     Önemli olan, Türk sanayisi ihracat yapsın, çarkları çalışsın. Türk sanayisinin çarkları çalışırsa bir insanımız daha iş bulacak. Evinde tencere kaynayacak. Aile mutluysa ülke mutlu olacak. Trakyayı geziyoruz. Gördüğümüz manzara çok da iç açıcı değil. Keşke çok güzel tablolar olsaydı biz de sizlere daha farklı şeyler anlatabilseydik. CHP olarak iş dünyasında kendimizi bugüne kadar yeterince iyi anlatamamışız. CHPde çok güçlü kadrolar var. Türkiye ekonomisini çok iyi bilen kadrolar var.
     CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztrak ise partide yeni bir örgütlenme modeline gittiklerini, bu çerçevede iş adamlarıyla daha hızlı, daha yoğun, daha samimi, daha sıcak ilişkiler kurmayı hedeflediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER